Младеж, който е започнал да говори месеци след раждането си

...
Младеж, който е започнал да говори месеци след раждането си
Коментари Харесай

Малък гений твърди: Аз съм прероден марсианец, мога да отключа Сфинкса с устройство зад ухото му

Младеж, който е почнал да приказва месеци след раждането си и се е научил да чете и написа, когато е бил единствено на две годинки, твърди, че е марсианец, който се е преродил на Земята. 21-годишният Боришка Киприянович твърди, че е живял на Марс в предходния си живот, където е имало война, която е унищожила целия живот на планетата в далечното минало, написа в. " Метро ". Родителите му настояват, че той непрекъснато приказва за извънземни цивилизация, откогато е малко момче. Те изрично декларират, че изобщо не са го учили на сходни неща. Младежът твърди, че е посещавал земята, до момента в който е работил като водач на Марс, тъй като марсианците са имали близки връзки с античните египтяни. Всъщност, той предсказва, че животът на Земята ще се промени доста, когато Големият Сфинкс в Гиза бъде „ отключен “ благодарение на механизъм зад ухото му.

Боришка сега живее в съветския град Волгоград, откакто се е преродил на Земята. Младежът стартира да твърди гореспоменатите неща за първи път преди седем години. И сега той продължава да озадачава хората и да провокира сериозен ужас измежду феновете на тайните теории и ловците на НЛО. Говорейки за живота на Марс, той споделя, че хората от Червената планета са спирали да стареят на 35-годишна възраст и на процедура били безсмъртни.

Що се отнася до Великата марсианска нуклеарна война, той споделя: „ Не, не се опасявам от гибелта, тъй като ние живеем постоянно. Имаше злополука на Мар, където живеех. Хора като мен към момента живеят там. Имаше нуклеарна война. Всичко изгоря. Само малко на брой оцеляха. Те построиха убежища и сътвориха нови оръжия “. Той прибавя, че марсианците стигат на растеж до над два метра, дишат въглероден двуокис, само че в този момент живеят под повърхността.

Той твърди още, че марсианците са толкоз софтуерно напреднали, че са способни да правят междугалактически пътувания.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР