Младата звезда на румънския футбол Янис Хаджи - син на

...
Младата звезда на румънския футбол Янис Хаджи - син на
Коментари Харесай

Официално: синът на Георге Хаджи с нов клуб

Младата звезда на румънския футбол Янис Хаджи - наследник на легендата Георге Хаджи, подписа с Генк. Днес той беше показан като ново попълнение на белгийския клуб, като договорът му е до юни 2024-а година. По неофициална информация трансферната сума, която Виторул (Констанца) ще получи, е 8 млн. евро.

Роденият през 1998-а година плеймейкър беше желан от надалеч по-силни клубове като Барселона, Спартак (Москва) и такива от Англия, само че избра Генк.

BREAKING NEWS: Ianis Hagi is now officially a Genk player! pic.twitter.com/j4NDEQ5Zl9
— Emanuel Rou (@Emishor) July 12, 2019
Хаджи-младши има 5 мача за националния тим на Румъния, а излизането му от родината е второ за него. През 2016 година той укрепи Фиорентина, само че не съумя да се наложи в италианския футбол.

" Белгия е ужасно място за всеки, който желае да се научи да играе съвременен футбол. Виждате какво вършат белгийските играчи - те са бързи, технични, нападателни. Тук няма доста огромни пари, само че има голямо израстване и доста вярна работа. Щастлив съм за Янис”, сподели татко му Георге Хаджи при подписването на контракта.

През предходната година Генк завоюва купата и ще се опита да влезе в Шампионската лига, защото се включва в последния квалификационен кръг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР