Младата звезда на Реал Мадрид Марко Асенсио може да приключи

...
Младата звезда на Реал Мадрид Марко Асенсио може да приключи
Коментари Харесай

Жесток удар за Реал, Асенсио може да е аут за целия сезон

Младата звезда на Реал Мадрид Марко Асенсио може да завърши със сезон 2019/2020 още преди на процедура да е почнал за него. Испанският национал изигра единствено 20 минути в контролата с Арсенал, в която се регистрира с гол, създаде и още един, само че напусна терена с тежка контузия в 65-та минута.

Тогава той се свлече на земята след единоборство с Пиер-Емерик Обамеянг и се хвана за коляното. Футболистът незабавно се хвана за лицето и избухна в сълзи, а лекарите го закараха в болница още преди края на дуела.

Там занапред ще му се вършат още проучвания, само че подозренията са за раздрани коленни връзки. Ако тази диагноза се удостовери, Асенсио няма да бъде на терена в идващите сред 9 и 10 месеца. Всичко зависи от резултатите.

"Малко сме обезпокоени за положението на Марко. Има проблем в коляното му, изпита страшни болки. Веднага го пратихме в болничното заведение за проучвания. След като те приключат, ще имаме повече изясненост какво се е случило ", съобщи наставникът на Реал Зинедин Зидан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР