Младата звезда на Левски Станислав Иванов гостува в предаването Часът

...
Младата звезда на Левски Станислав Иванов гостува в предаването Часът
Коментари Харесай

Станислав Иванов: Най-скъп ми е голът срещу ЦСКА, не мога да си обясня защо не ги победихме

Младата звезда на Левски Станислав Иванов гостува в предаването " Часът на сините " по Sportal TV . Той показа, че е значимо да има неизменност във формата му и дефинира своя най-сладък гол до този миг.

" Чувствам се чудесно. През последните години се трудих много, с цел да се наложа да играя. За един млад футболист най-важно е постоянството. Млади сме, допустимо е да ти падне формата. Всеки мач за Левски е сложен, значимото е да изпитваш наслаждение. Важното е да печелим и да изпитваме наслаждение. Най-сладък ми е голът с ЦСКА, макар че не победихме. Трябваше да победим, не мога да си обясня за какво не стана ", сподели Иванов пред Sportal.bg .

" Доста е по-лесно да играеш с Живко Миланов. Той доста ми оказва помощ. Имаме съгласие на терена. Свикнал съм да играя в предни позиции. Свикнах на крилото, в този момент се усещам доста добре. Получих доверие от клуба и демонстрирах на какво съм кадърен ", добави още той.

" Стояхме сносно против Черно море. Получаваха се хубави неща на терена. Свикнах с методите на работа на Хубчев. Той прави положителни тренировки. Дано продължаваме по същия метод. Той желае да се раздаваме и да демонстрираме най-хубавото ", разяснява младият футболист.
efbet Лига 9 кръг, неделя 15 септември  Левски 3:0краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР