Младата звезда на американския тенис Кори Гоф беше залята с

...
Младата звезда на американския тенис Кори Гоф беше залята с
Коментари Харесай

Вълна от поздравителни адреси за Коко Гоф след триумфа ѝ на US Open 2023

Младата звезда на американския тенис Кори Гоф беше залята с похвали след, който бе първи за нея в шампионатите от Големия шлем.

Освен това Гоф и стана и първата представителка на домакините, която подвига трофея на Флашинг Медоус от 2017-a година насам, когато това стори Слоун Стивънс.

Сред тези, които поздравиха тийнейджърката бяха някогашният президент на Съединени американски щати Барак Обама, който с жена си Мишел даже изгледа първият триумф на Коко по пътя ѝ към купата - против Лаура Зигемунд.

" Не можем да бъдем по-горди с теб на и отвън корта - и знаем, че най-хубавото следва ", написа Обама в обществените мрежи.

Самата Кори Гоф пък съобщи, че към този момент е " друг човек ", откакто е видяла някогашни държавен глава и неговата брачна половинка да я поддържат на трибуните.

Освен Обама своите приветствие към младата американка сервира и още един някогашен президент на Съединени американски щати Бил Клинтън, който написа следното: " Бъдещето на американския тенис наподобява ясно ".

Настоящият държавен глава Джо Байдън пък персонално е поздравил по телефона Кори Гоф и нейното семейство, защото понастоящем се намира в Ню Делхи, Индия за срещата на Г-20.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР