Младата учителка Елия е първият отпаднал участник от трети сезон

...
Младата учителка Елия е първият отпаднал участник от трети сезон
Коментари Харесай

Учителката Елия е първата отпаднала от „Игри на волята

Младата учителка Елия е първият изнемощял участник от трети сезон на „ Игри на волята: България “. В тежка борба против отшелника Симеон, Елия даде всичко от себе си, с цел да отбрани втория си късмет да остане в конкуренцията за огромната премия на на-екстремния риалити формат. Въпреки моментната преднина във физическия стадий от предизвикването, участничката от Бойците не съумя да резервира централизация и хладнокръвие в играта за баланс. Победителят Симеон с изключение на 100 златни гроша, ще получи и специфична изненада на Плажа на отшелника, където ще има опция да доминира още седмица.



„ Горда съм, че надделях този крепък мъж на физическата част, само че Змеят се оказа по-труден в сравнение с мислех. Тръгвам си безпределно щастлива и удовлетворена. Мисля, че взех всичко, което съумях, за толкоз малко време – грабих с цялостни шепи “, показа разгорещено Елия на Арената след борбата. Усмихнатата учителка се обърна с прочувствено и мотивиращо обръщение към децата, на които преподава: „ Урокът, който адресирам на децата, е в никакъв случай да не се отхвърлят, да преследват фантазиите си до последно и да имат вяра в себе си “.

Преди съдбовната за Елия игра, водещите на формата Димо и Ралица посрещнаха на Арената трите племена във втората за сезона териториална борба. Макар че Бойците играха с двама по-малко, откакто тежка крампа извади и Мани от конкуренцията, те съумяха да надделеят над другите две племена и сграбчиха ключа за Резиденцията. Веднага след тях се класираха Шампионите, които водеха до последно. Силно усещане направи извънредно спортсменската постъпка на капитана на тима в жълто – Елена, която оказа помощ на Семира от Приключенците в сложен за нея миг на 100 м. от брега. Участниците в синьо още веднъж останаха трети и за втора поредна седмица ще би трябвало да се сблъскат с глада, студа и несгодите на Дивата река.



В началото на деня трите племена избраха и своите капитани. Отборът на Шампионите съвсем единомислещо оглави Елена, Морунов имаше достойнството да носи знамето на Бойците, а Приключенците се довериха на Туджаров. Кой от тях ще се потвърди и ще завоюва капитанската борба на следващия ден? Ще избере ли премия за себе си или ще избра да я показа с племето си? Каква изненада чака Симеон на Плажа на отшелника? Всичко това ще стане ясно довечера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР