Младата сервитьорка от Тайланд, чието тяло бе намерено в хотелска

...
Младата сервитьорка от Тайланд, чието тяло бе намерено в хотелска
Коментари Харесай

Откриха тялото на брутално изнасилена сервитьорка в хотелска стая, подозират един от любовниците ѝ

Младата сервитьорка от Тайланд, чието тяло бе открито в хотелска стая, съгласно следователите, е била брутално изнасилена преди да бъде убита. Краката и ръцете й били вързани, лицето покрито със синини, а гърлото и е било прерязано. Основната версия е че това го е направил един от няколкото любовника на момичето, написа life.ru. Тялото на 25-годишната Ширафи Косин е открито голо на пода на хотелска стая с вързани китки и глезени със собсвените ѝ облекла. На главата й бил завит розов пуловер, сутиенът ѝ бил смъкнат, с цел да се виждат гърдите ѝ, а останалата част от бельото липсвала.



Преди да си тръгне от мястото на престъплението, причинителят е откраднал две златни верижки, златна гривна и мобилен телефон. Полицията ревизира всички заложни къщи в региона, в които нарушителят може да е оставил плячката. Следователите са разпитали бивше гадже на убитата, нейни родственици и са почнали да викат очевидци, които са били в хотела в неделя следобяд.



Нейни другари и сътрудници настояват, че тя поддържала връзки с няколко мъже. Извикали полицията да разбие вратата за стаята, където държали велосипедите си.



Полицаите разрушила ключалката на вратата и това, което видели в стаята, ги хвърлила в потрес. Красивата госпожица лежала на пода с лице нагоре в локва от личната си кръв. Според специалисти, тялото е стояло там в продължение на два или три дни.

Колегите на убитата споделят, че е била положително момиче, което в никакъв случай не е имало спор с някого.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР