Младата сензация на Бирмингам Джъд Белингам ще може да решава

...
Младата сензация на Бирмингам Джъд Белингам ще може да решава
Коментари Харесай

Квартет гиганти ухажват един от големите английски перли

Младата сензация на Бирмингам Джъд Белингам ще може да взема решение сред 4 от най-големите клубове в света къде да продължи кариерата си през идващия сезон.

Английското издание "Мирър " споделя, че двата немски колоса Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд, както и британските Манчестър Юнайтед и Челси всички са срещнали финансовите искания на клуба от Чемпиъншип. Финалното решение ще зависи напълно от 16-годишната перла.

Ръководството на Бирмингам към този момент се е примирило, че ще би трябвало да се раздели с най-желания британски младок сега. Смята се, че всеки от заинтригуваните клубове ще би трябвало да извади 15 милиона паунда, които евентуално да се вдигнат до 30 милиона при постигане на избрани достижения.

Според информациите Белингам ще получава по 2,5 милиона паунда на година при автограф с някой всред четирите колоса. Преди няколко седмици се бяха появили спекулации, че Борусия Дортмунд на процедура си е обезпечил услугите на играча, само че тези вести се оказаха прибързани и неточни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР