Младата сензация на българската поп музика — Дара, записа първото

...
Младата сензация на българската поп музика — Дара, записа първото
Коментари Харесай

Дара разказа за връзката си с Папи Ханс

Младата сензация на българската поп музика — Дара, записа първото си парче на британски " My Time ", което за по-малко от месец събра над 1 милион гледания в YouTube. В момента музиката на любимката на младежите звучи на всички места. Може да я чуете в метрото, по парковете, магазините.
Още с дебютния си сингъл от преди две години — " К`во не чу " младата звезда се завоюва доста почитатели и у нас, и в чужбина. В Instagram тя има 225 000 почитатели. Пред Life.dir.bg тя показа доста елементи за персоналния си живот, както и за бъдещите си музикални планове.
За новото си парче " My Time " тя описа следното: " Всичко се случи толкоз бързо, че самата аз не съумях да схващам по кое време записахме " My Time ", по кое време снимахме клипа, по кое време излезе... Целият план бе изработен единствено за 10 часа, в които са включени и часовете за видеото. Песента записах в Румъния, а видеото снимахме тук, в България. Kачихме се на планина Витоша и заснехме доста красиви фрагменти. Природата ни е невероятна! "

Дара разкри, че бъдещето ѝ е блестящо. В момента певицата приготвя доста нови планове, за които се вълнува ужасно. Тя споделя, че нещото, за което мечтае доста е международната сцена. А когато се снабди със международна популярност, първото нещо, което ще направи, ще бъде да благодари на хората, които са ѝ помогнали да стигне до величието.
Пред интернет изданието Дара проговори и за връзката си с сегашния съквартирант във VIP Brother - Константин Трендафилов по-познат като Папи Ханс. На въпроса кои са най-отличителните качества на поета, Дара отговори " творчеството му, това, че е прецизен в връзките си с хората, пъклен отзивчив и не на последно място - доста занимателен! "
Младата певица разкри, че не е влезнала в къщата на Големия брат, тъй като има доста задължения и избира да работи интензивно върху кариерата си.
Дара счита, че Папи Ханс ще се задържи дълго в звездната къща, само че би трябвало да бъде себе си и да не се поддава на провокации. Любимката на младежите показа терзанието си, че може да изкарат някогашния ѝ подобен, какъвто не е.
източник: fakti.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР