Младата сензация Кори Коко Гоф приключи с участието си в

...
Младата сензация Кори Коко Гоф приключи с участието си в
Коментари Харесай

Приказката на Кори Гоф завърши с поражение от Симона Халеп

Младата сензация Кори " Коко " Гоф завърши с присъединяване си в шампионата от Големия шлем " Уимбълдън ". Американката отпадна на 1/8-финалите, откакто бе победена от някогашната номер 1 в света Симона Халеп с 6:3, 6:3.
 Приказката на Кори Гоф на Уимбълдън продължава
15-годишната госпожица, която е най-младата тенисистка в историята, класирала се за главната скица в конкуренцията не съумя да се опълчи на опитната си противничка.

Халеп проби съперничката си общо пет пъти и стигна до чист триумф след час и 15 минути игра. По този метод румънката доближи 1/4-финалите на Уимбълдън за четвърти път в кариерата си, а в идващия си мач ще срещне китайката Шуай Джан.



Гоф пък би трябвало да напусне Лондон с високо вдигната глава, откакто записа поредни победи над Винъс Уилямс, Магдалена Рибарикова и Полона Херцог.

В друга среща, която се игра през днешния ден, Серина Уилямс се класира за 1/4-финалите, след като помете испанката Карла Суарес Наваро с 6:2, 6:2 за малко повече от час.

37-годишната американка доминираше през цялото време, като осъществя ранни пробиви и в двата сета по пътя си към триумфа. Тя пласира 21 печеливши удара против едвам 9 на съперничката си.

Уилямс, която ще играе за 14-и път на 1/4-финалите на " Уимбълдън ", ще се изправи против сънародничката си Алисън Риск.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР