Младата поп сензация Ариана Гранде в момента преживява най-успешния си

...
Младата поп сензация Ариана Гранде в момента преживява най-успешния си
Коментари Харесай

Ариана Гранде – Подсладителката

Младата поп сензация Ариана Гранде сега претърпява най-успешния си интервал като звезда и реализатор, макар че доскоро повече от една година в терористична офанзива на неин концерт в Манчестър починаха двадесет и двама души. Само през последната седмица певицата бе оповестена за “Жена на годината ” от влиятелното списание “Билборд ”, а най-новото й парче Thank you, next ( ”Благодаря ти, идващият ”) е слушано рекордни пъти в интернет.

Последният сингъл на надарената изпълнителка, който ще бъде част от нов албум със същото име, мигновено се изкачи до върха на класациите за продажби и слушания в интернет. В песента Гранде възпява някогашните си и разяснява връзките с мъжете, с които е била последно, споменавайки ги поименно. Тематиката на Thank you, next безусловно завладя интернет пространството и милиони консуматори на обществените мрежи създаваха свои версии на текста, също изпращайки благодарности към някогашните. Популярността на парчето предстоящо е отразена в музикалните ранглисти, а с него Гранде е на път да доближи нов връх в кариерата си – №1 сингъл в Съединени американски щати, Англия и Канада по едно и също време.

Успехът на песента е извънредно впечатляващ на фона на това, че единствено преди по-малко от три месеца Ариана пусна своя дълго чакан албум Sweetener ( ”Подсладител ”), който оглави класациите в над 10 страни и е главен кандидат да завоюва няколко награди “Грами ”. Името на плана, съдържащ международните шлагери No Tears Left To Cry, God Is A Woman и Breathin символизира желанието на певицата да “подслади ” живота на своите фенове с музиката си, изключително след нещастието от предходната година. Обложката на компактдиска пък е на назад, с цел да пресъздаде по какъв начин се е преобърнал светът на хубавицата в оня интервал.

Но освен терористичната офанзива прави личността на Ариана Гранде забавна. Нейният любовен живот е необятно дискутиран в медийното пространство, защото тя не се тормози обществено да се демонстрира с интимните си сътрудници. Откакто е известна, певицата съвсем не е оставала без мъж до себе си. Именно в тази посока е другият “удар ” за душeвността за младата изпълнителка за миналата година. През септември нейната дългогодишна половинка, рапърът Мак Милър, умира от свръхдоза единствено месеци след тяхната разлъка. Малко по-късно Ариана се развежда с годеника си от 3 месеца Пийт Дейвидсън, който съгласно таблоидите “подбутнал ” Милър към самоубийство със фотоси и видеа от връзката му с Гранде.

Докато претърпява любовни разочарования, световноизвестната поп звезда извървява дълъг път, с цел да построи кариера. Сексапилната певица е родена на 26 юни 1993 година във Флорида, Съединени американски щати, само че е от италиански генезис. Започва кариерата си през 2008 година в мюзикъла “13 ” на Бродуей, само че по-съществени триумфи в шоубизнеса реализира с ролята на Кет Валънтайн в американския ситком Викторично, предаван по малкия екран за деца “Никелодеон ”. Отгледана е съвсем напълно от майка си, защото родителите й се развеждат до момента в който е дете. Именно тя открива музикалния й гений. Ариана е извънредно близка и със своята баба по майчина линия, като на нея първо пуска всяка своя ария, преди да се появи в интернет, в това число и най-сексуалните и провокативни оферти.

Първият й албум Yours Truly излиза през 2013 година и дебютира на първото място в Съединени американски щати. В него Ариана смесва поп и арендби, а критиците съпоставят вокалните й осъществявания с тези на Марая Кери. Чак с втория си албум обаче 25-годишната хубавица съумява да се утвърди като същинска поп сензация, която е подготвена да се подреди измежду огромните имена в жанра като Кейти Пери, Лейди Гага, Тейлър Суифт, Риана и други My Everything излиза през 2014-а и в него се съдържат някои от най-емблематичните шлагери на Гранде до този миг – Problem, Break Free, Bang Bang, Love Me Harder и One Last Time. До момента албумът е слушан над 3 милиарда пъти в стрийминг платформите, връх за жена реализатор, и получава две номинации за “Грами ”.

Въпреки че в този интервал за Ариана триумфите валят един след различен, тя намира метод да ядоса американците и едвам не унищожава кариерата си. Причината за това е клипче, в което тя облизва поничка с гадност, връща я на щанда и споделя “Мразя американците, ненавиждам Америка ”. След този случай тя се трансформира във втората най-мразена персона зад Океана след Бил Косби.

Певицата публично се извинява за това държание и за благополучие съумява да преобърне визията за себе си през 2016-а, когато издава и третия си албум Dangerous Woman. Той продуцира шлагерите Into You и Side to Side и е слушан над 2.7 милиарда пъти в стрийминг платформите. Там творчеството й е слушано над 7.5 милиарда пъти. Видеата й пък са гледани близо 10 милиарда пъти единствено в ютюб.

Конската опашка й е обичана


Прическата вид конска опашка, която е разпространявана от френския секссимвол Бриджит Бардо, е измежду запазените марки на Ариана Гранде. За всичките години, в които е известна, певицата се е появявала едвам десетки пъти с напълно спусната коса. В останалите случаи опашката наложително участва в разнообразни вариации. Любимата й прическа даже е възпята и в една от нейните песни – Jason’s Song (Gave It Away).

За нея


Гласът на нашето потомство


Ариана Гранде е един от най-великите гласове на нашето потомство. Обожавам моята дребна сестра Ари с цялата си душа. Гордея се с нея и с всичко, което е постигнала. Тя е с чисто сърце, откровена и същинска. Хората не схващат по какъв начин сме толкоз близки с Ариана. Това е по този начин, тъй като и двете си приличаме толкоз доста по всевъзможни способи. Искрени сме до болежка и даже да се скараме с някого, след няколко минути към този момент сме се сдобрили с този човек, тъй като сме обичливи. Лоялни сме към околните ни хора и не им обръщаме тил, когато са в недобър интервал.

Ники Минаж, рапър и дългогодишна близка другарка на Ариана


Много добра певица


Харесвам Ариана Гранде. По мое мнение тя е много добра певица. Смятам, че звучи доста, доста добре в нейните осъществявания онлайн.

Кралица Елизабет Втора по време на посещаване на потърпевшите от терористичната офанзива в Манчестър


Гранде е звезда по собствен личен метод


Ариана Гранде е звезда по собствен личен метод. Никога не се трансформира съгласно някаква характерна наклонност в музиката или “мода ” в промишлеността. Сигурна в своите вярвания, тя постоянно застава зад своите решения, а това държание в свят, който доста постоянно не приема добре подобен вид убеденост от млада жена, е похвално. В момента Ариана основава някои от най-хубавите песни в цялата си кариера, а оттатък музиката употребява своята известност да поддържа и оказва помощ на благородни дела, в които има вяра. Абсолютно заслужава купата “Жена на годината ”.

Авторитетното американско списание “Билборд ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР