Младата певицата Тита се сгоди! Изпълнителката на "Антилопа" казва "да"

...
Младата певицата Тита се сгоди! Изпълнителката на "Антилопа" казва "да"
Коментари Харесай

Тита се сгоди

Младата певицата Тита се сгоди! Изпълнителката на "Антилопа " споделя "да " на дългогодишната си половинка Викторио. Тита единствено загатна за годежа си. Младата певица още публично не е признала на никое място, че стяга женитба. Участничката в "Капките " пусна фотография с пръстен, което ускорява слуховете, че бижуто е годежно.

Двойката е дружно повече от три години. Годеникът на Тита е от доста заможно семейство. Двамата живеят под един покрив към този момент повече от година. Съвместният им живот вървял извънредно добре. Красавицата от Силистра и Викторио въобще не се карали. Разбирали се за всичко и нямали никакви проблеми.

Това кара младежа да подхваща идната крачка. Преди няколко месеца той предложил брак на хитовата изпълнителка. Тита без да се замисля, споделя "да ". Протежето на Криско въобще не подозира за желанията на Викторио. Въпреки че е едвам на 20 години, Тита е подготвена да се задоми. Тя вижда в лицето на Виктор идеалния мъж за нея.

Младежът не ревнува Тита, до момента в който тя е по участия. Няма проблеми и с работното й време. Разбира я, че за нея към този момент преди всичко е кариерата й.

фотография:инстаграм христина христова

източник:България днес
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР