Младата певица Виктория Георгиева се подготвя с пълна пара за

...
Младата певица Виктория Георгиева се подготвя с пълна пара за
Коментари Харесай

България вече има песен за Евровизия - slava.bg


Младата певица Виктория Георгиева се приготвя с цялостна пара за присъединяване си на Евровизия през пролетта. Именно положителното показване на песенния конкурс е измежду най-големите й стремежи за новата 2020 година, показа самата тя пред почитателите й онлайн.

„ Това изисква доста отдаденост - усилени подготовки и подготовка, за които съм подготвена и ще дам всичко от себе си. Това е страхотна отговорност, само че имам страховит екип зад себе си, който доста има вяра в мен! Ключово е да намеря песента, която ще ме показа най-добре като актьор и ще допре всички. И мисля, че към този момент я имам! “, написа изпълнителката на I Wanna Know в обществените мрежи минути, преди да удари часът на новата година.

Георгиева върна лентата обратно до година по-рано, когато била записала в бележник фантазиите си за 2019 година Именно да получи шанса да показа България на Евровизия се оказва едно от желанията й. За тази година пък Виктория си пожелава още да осъществя първия си албум, да се срещне с от ден на ден хора и благоприятни условия посредством музиката и да отдели повече време за фамилията си, което ще пътува дружно с нея към Ротердам за състезанието през месец май. Певицата не пропусна да си пожелае и да продължава да разпространява идеята за намиране на дом на бездомни животинки у нас.

Самата ария за Евровизия ще бъде показана за първи път при започване на месец март. До тогава тя ще работи по нея с едни от най-успешните европейски продуценти и композитори, предава Signal.bg.

Междувременно стана ясно, че всички билети от първата вълна пропуски, пуснати в продажба, са към този момент изкупени. Очаква се почитателите да могат да подсигурят наличието си на състезанието и от края на януари. Тогава ще бъде пусната втората вълна с билети, това ще се случи още веднъж и през март. Общият брой пропуски, които ще бъдат в продажба, са 43 000. В това число са включени и билетите за двата полуфинала, финала, както и за подготовките.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР