Младата певица Виктория Георгиева, която ще представи страната ни на

...
Младата певица Виктория Георгиева, която ще представи страната ни на
Коментари Харесай

Виктория Георгиева очарова Лондон - slava.bg

Младата певица Виктория Георгиева, която ще показа страната ни на Евровизия тази година, очарова публиката в Лондон, като изнесе съкровен концерт във Vinyl Café.

Отличничката от X Factor е в британската столица за музикален лагер – последният от редица такива, благодарение на които тя твори върху песента за влиятелния конкурс. Събитието започва с видеото, с което тя бе показана като родния реализатор за Евровизия, а единствено няколко минути по-късно прозвуча и I Wanna Know.

"Това беше прочувствено осъществяване, от което ясно се виждаше и чуваше по какъв начин тя усеща всяка една дума от песента ",

гласи част от коментара на Оливър Луис от Escxtra.com. По думите на създателя, с избора на Виктория за Евровизия 2020 България затвърждава стилистиката си от предходните години, която се корени върху симбиоза сред попа и меланхолията.

„ Преди осъществяванията й, доста хора в залата познаваха Виктория само като „ българския представител на Евровизия “. След като свърши концертът те я опознаха като Виктория – способен и актуален актьор, който – да, ще показа България, само че е в периферията на актуалната комерсиална музика “, пишат още от уеб страницата, отдаден на песенния конкурс, който тази година ще се организира в Ротердам.

Източник: Monitor

Снимка: Tom O’Donoghue/Tomodo Photography
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР