Младата певица Тита се сгоди! Изпълнителката на Антилопа каза да

...
Младата певица Тита се сгоди! Изпълнителката на Антилопа каза да
Коментари Харесай

Тита се сгоди за богатото си гадже

Младата певица Тита се сгоди! Изпълнителката на „ Антилопа ” сподели „ да ” на дългогодишната си половинка Викторио. Тя единствено загатна за годежа, видя HotArena.

Младата певица още публично не е признала на никое място, че стяга женитба. Участничката в „ Капките ” пусна фотография, а на ръката й свети голям пръстен, който ускорява слуховете че бижуто е годежно. Двойката е дружно повече от три години. Годеникът е от доста заможно семейство. Двамата живеят под един покрив към този момент от година. Съвместният живот вървял извънредно добре. Красавицата от Силистра и Викторио въобще не се карали, разбирали се за всичко и нямали никакви проблеми.

Това кара младежът да предприеме идната крачка. Преди няколко месеца той предложил брак на хитовата изпълнителка без да се замисли. Тя споделя „ да ”. Протежето на Криско въобще не подозира за желанията на Викторио. Въпреки че е едвам на 20 години Тита е подготвена да се задоми. Тя вижда в лицето на Виктор идеалния мъж за нея. Младежът не ревнува Тита до момента в който тя е по участия. Няма проблеми с работното й време и схваща, че за нея към този момент преди всичко е кариерата й. Половинката на Христина, както същинското име на певицата е компактно до нея по време на свадите към баща й. Бащата на изпълнителката бе упрекнат за издаване на подправени документи за придобиване на оптимални пенсии. Покрай абсурда Тита изпадна в дупка. Само с помощта на Викторио се съвзе оптимално бързо и претърпява тежките седмици, написа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР