Младата певица Сузанита заби охранител за гадже. Както БЛИЦ вече

...
Младата певица Сузанита заби охранител за гадже. Както БЛИЦ вече
Коментари Харесай

Малка, но опасна: С какво се занимава новото гадже на Сузанита и защо Орхан Мурад е бесен

Младата певица Сузанита заби охранител за гадже. Както БЛИЦ към този момент заяви, наследницата на Орхан Мурад показа новата си възлюбена на родата точно на 15-ия си рожден ден. Палавата лолитка навърши 15 година преди дни и спретна празненство. В заведението тя чества с майка си, новия си и най-близките си. Тя означи празника и със специфична торта. Запознати разкриват, че младежът, заспиващ до Сузанита, е на 25 година и е охранител на клубове, родом е от Велинград, написа " Телеграф ".

Влюбените са дружно от към месец. Сузанита била доста щастлива, окрилена от любовта си към телохранителя. Звездният й татко Орхан Мурад обаче не бил чак до такава степен очарован дъщеря му към този момент има любовен живот. Първоначално русокоската и майка й решили да не срещат артиста с обстоятелството, че Сузи има гадже. Според хроникьори от лятото до момента дребната хитруша смени 4 гаджета, въпреки че беше единствено на 14.

А за рождения си ден Сузанита сама си подари и нова ария, съпроводена от още веднъж абсурден видеоклип като невръстната тийнейджърка отново се демонстрира в еротични пози, само че този път към нея има и доста други какички. Част от почитателите на фолка настояват, че клипът е софт порно, други пък настояват, че сходно парче може да гледа и без човек да е пил три ракии.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР