Младата певица Михаела Маринова вече ще трябва да започне да

...
Младата певица Михаела Маринова вече ще трябва да започне да
Коментари Харесай

Михаела Маринова къса с охолния живот! Гаджето й вече няма да я глези

Младата певица Михаела Маринова към този момент ще би трябвало да стартира да се лишава от всички капризи, на които беше привикнала, до момента в който гаджето й Александър Дюлгеров играеше за ЦСКА, разбра HotArena .

Наскоро стана ясно, че бранителят няма да бъде част от селекцията на Нестор Ел Маестро и отива в столичния тим „ Септември “, който е на предпоследното 13-о място в Първа лига. Дюлгеров приел смяната трагично, тъй като към този момент няма да може да обезпечава разточителен живот на приятелката си, писа „ Галерия “.

28-годишният футболист през този сезон е записал единствено 37 минути в шампионата и 60 в Лига Европа. Докато беше в ЦСКА, обичаше да глези певицата със скъпи почивки у нас и в чужбина.

Той постоянно й подаряваше и скъпи дарове, измежду които пръстен от бяло злато във формата на сърце с диаманти, за който се беше изръсил с 2000 лв.. Двамата свиха и свое любовно гнездо в столицата. Заради нея Александър отхвърли да играе за „ Черно море “ Варна и „ Ботев “ Пловдив, защото Мишето отхвърля да се мести от София.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР