Младата певица искала да е на мястото на приятелката си

...
Младата певица искала да е на мястото на приятелката си
Коментари Харесай

Дивна: Минаваха ми мисли за самоубийство, но категорично реших да живея

Младата певица желала да е на мястото на приятелката си Кристин, която пострада тежко при злополуката преди 9 месеца
"Вярвах, че съм страшилище ". Това сподели пред Мон Дьо в предаването "Събуди се " по Нова тв певицата Дивна, коята преди 9 месеца направи тежка злополука. Тя не пострада, само че нейната другарка - моделът Кристин, бе потрошена и лекарите дълго не даваха гаранция за живота й.
"Обичам те, елементарни ми ", споделя тя на Кристин. Би схванала своята другарка, с която имали общи проекти за бъдещето, даже и да не й елементарни изцяло.
"Изпитвах мъжество, себеомраза, не имах вяра, че би трябвало да бъда жива. Чувствах се отговорна, че съм жива. Бях на път да си дам сама най-тежката присъда ", сподели Дивна. На въпрос на водещия дали й е минавала мисълта за самоубийство, тя не скри, че е била покрай мисълта да посегне на живота си. Без да се впуска в детайлности, даде да се разбере, че е подхванала и дейности. (Дълго време певицата отказвала да се храни, описват нейни близки - б. р.).
"Тези мисли и чувства те превземат, даже когато чувстваш любовта на фамилията си. Бях в тотално непрогледна галактика, без лъч светлина ", връща се към тези кошмарни дни младата певица. Тогава мрежата и някои издания са безмилостни към нея. Баба й получава инфаркт.
"Бях комфортна цел. Не бива да съдим по този начин извънредно за неща, които могат да се случат и на нас. Прощавайте на себе си ", е нейната рекомендация към хулителите.
Оздравяването на Кристин е като рестарт и на нейния живот. Знае, че предишното не може да се изтрие като с гума и че цялостен живот ще има спомен от злополуката. "Душата ми беше безмълвна, чувах единствено звук в ушите. Но музиката лекува, още веднъж открих себе си. Категорично взех решение, че желая да пребивавам ", уверена е Дивна.
Преди година Дивна работи над ария, която като че ли предсказва съдбовната преживелица. "Искам всичко или нищо ", се споделя в припева. Сега Дивна се пробва да си върне живота и тези думи я стимулират.
"Нямаше ограничаване на скоростта, имаше видимост. Помня удара, помня моментите по-късно. Запитах се: „ Това ли е? Така ли ще завърши всичко””, споделя още Дивна. „ Попитах я добре ли е. Обадих се на тел. 112. После тя стартира да пищи – болеше я много”.
Дивна споделя, че към час са чакали кола за спешна помощ.
„ В главата ми зазвуча песента на Орлин Горанов „ Светът е за двама”. Започнах да й пея: „ Не заспивай, когато умират звезди, не заспивай, светът е за двама””, споделя певицата. „ Когато я качиха на колата за спешна помощ, рухнах”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР