Младата певица е сложила край на връзката си с колегата

...
Младата певица е сложила край на връзката си с колегата
Коментари Харесай

Михаела Маринова в депресия след раздялата с Иво, съюзи се с Павел

Младата певица е поставила завършек на връзката си с сътрудника си Иво, научи HotArena.

Това излиза наяве от неналичието на общи фотоси, с копито двамата заливаха обществените мрежи. За раздялата разкриват и техни общи познати. Поп сензацията възпя края на връзката си с Иво с песента „ Листата падат “.

Михаела и Иво се залюбиха около предаването Х Фактор, в което и двамата участваха. Не след дълго заживяха дружно и минаха през най-красивия интервал от своя живот. Двамата отхвърлят да издадат каква е повода за радялата. Певицата е решила да направи лирична ария, в което да изпее всичко и по този метод да не й се постанова да дава изявленията по тематиката. „ Камък по камък, проблемите ни вършат палат “, е написал Павел по повеля на своята колежка.

Михаела пее още, че е чула за някогашния си, че е доста благополучен. Той пък й отвръща да не има вяра на хората, тъй като пред тях се показва по този начин, само че от вътрешната страна спомените го смазват.

Техните другари са безапелационни, че двамата към момента се обичат и страдат един за различен. Друг е въпросът, че присъединяване на дуото Павел и Венци Венц не е инцидентно. Много се изписа за провалената връзка на Павел с Михаела Филева и като нищо той също да е вложил автобиографичен детайл в основаването на текста за Михаела.

Вероятно Павел и Маринова са се съюзили с цел да излеят възприятията си след провалените си връзки. Дуетът постоянно е споделял, че написа текстове върху към този момент претърпени неща, което удостоверява написаното, написа „ ШОУ “
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР