Младата певица Дивна ще се появи за първи път на

...
Младата певица Дивна ще се появи за първи път на
Коментари Харесай

Дивна се завръща на сцената

Младата певица Дивна ще се появи за първи път на сцената след тежката злополука на пътя Русе-София през март. При произшествието тежко пострада манекенката Кристин Илиева, която е пътувала в караната от Дивна кола.

След месеци безмълвие и неявяване от обществените мрежи Дивна е решила да се завърне с присъединяване в благотворителен концерт в родния си град Русе в петък вечер. Събитието има за цел да събере средства за двама учители от ОУ " Любен Каравелов ", които се борят с тежки болести.

На концерта ще се изявят и русенската група БНР, както и рапърът Димчо.

След тежката злополука, провокирана от младата певица, Дивна изчезна от общественото пространство. Спътничката ѝ Кристин Илиева до ден-днешен се бори с контузиите от злополуката. Преди време Кристин показа, че е дала прошка на Дивна.

" Простих на Дивна, тя е моя другарка. Ако беше таксиметров водач, е друго. Можеше аз да съм зад кормилото. С нея поддържаме връзка, приказваме си. Родителите ми също простиха. Когато се видяха в болничното заведение, татко ми прегърна Дивна. Медиите прекомерно доста я нападнаха. И двете не бяхме пили алкохол ", показа тогава манекенката.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР