Младата певица Дара Екимова зарадва феновете си със свой кавър

...
Младата певица Дара Екимова зарадва феновете си със свой кавър
Коментари Харесай

Ариана Гранде и Тото в новия клип на Дара Екимова

Младата певица Дара Екимова зарадва почитателите си със собствен кавър на шлагерите God Is А Woman на поп старлетката Ариана Гранде и Чужди усмивки на Тото от СкандаУ, както и с артистично видео към парчето.

Аранжиментът е дело на композитора Светлин Къслев, а за снимането и монтажът на видеото е виновен Борил Петров.

Чаровната тийнейджърка признава, че е вложила цялата си страст и обич в плана и дава поръчка, че това е единствено началото.

"Музиката е единственото нещо, което в никакъв случай не е спирало да има смисъл за мен. Преминах през моменти, в които не знаех от кое място да стартира, с цел да осъществявам фантазията си. Това ме караше да се възнамерявам, дали да не се откажа. Истината е, че сърцето желае това, към което има пристрастеност и в вярното време, на вярното място се появи човек, който да ме върне в пътя и да ме стимулира. ", споделя дъщерята на пиар специалиста Ива Екимова и Дими от Сленг.

Дара ще направи публична видео премиера на mash up-версията на God Is A Woman X Чужди усмивки в границите на Седмицата на модата в София на 18-и септември. С осъществяването си 16-годишната хубавица ще открие втората вечер на стилния конгрес.

Видео ТУК!

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР