Младата перла френския футбол Килиан Мбапе даде специално интервю за

...
Младата перла френския футбол Килиан Мбапе даде специално интервю за
Коментари Харесай

За какво мечтае Мбапе след 10 години?

Младата перла френския футбол Килиан Мбапе даде особено изявление за Frace Football, където приказва за проектите си за бъдещето. Нападателят на ПСЖ показа, че след 10 години желае да играе в най-силния тим в света.

През лятото, преди да остави Монако и да поеме към парижкия гранд, Мбапе бе спряган за съвсем несъмнено ново попълнение на Реал Мадрид. Преди години, националът на „ петлите “ е бил на проби там.

„ Веднага, откакто подписах с ПСЖ, Неймар ме взе под крилото си и ми оказа помощ да се интегрирам. Той ме очакваше. Преди края на летния трансферен прозорец получих известие от него - „ Кога идваш? “. Казах му, че остава още малко време. Веднага откакто дойдох се успокоих. На терена постоянно ме търси и ми подава. Това оказва помощ доста “, стартира Мбапе за връзки си с една от звездите на отбора Неймар.

„ Това, че толкоз бързо се трансфорах в топ състезател докара до това да изгубя естествения живот на един младеж. Не разбирам обаче тези, които приказват за това какви жертви са създали през кариерата си. За мен същинска всеотдайност би била да стана рано заран за работа “, добави френската перла.

Запитан за бъдещите му проекти, Мбапе показа: „ След 10 години желая да играя в най-хубавия отбор на света “.

„ Трофеи, трофеи...главата ми е цялостна с фантазии. Наясно съм, че кариерата на футболистите е къса, по тази причина нямам време за губене “, изясни за край Мбапе.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР