Младата ни националка Гергана Димитрова, която играе на поста посрещач,

...
Младата ни националка Гергана Димитрова, която играе на поста посрещач,
Коментари Харесай

Гергана Димитрова: Надявам да постигнем едно добро класиране на Световното

Младата ни националка Гергана Димитрова, която играе на поста посрещач, одобри от името на всички волейболистки наградата за тим №1 на месец юни в класацията на спортните публицисти, проведена от Пресклуб " България ". Ето какво сподели Гергана Димитрова след връчването на премията:

" Благодаря на всички, които са дали своят вот за нас, благодаря от името на девойките, че сме определени за тим №1 на месец юни. Положеният труд ни се отплати. Искам да кажа, че нашите триумфи бяха толкоз добре отразени, че към този момент, когато се разхождам по улицата хората ме разпознават. Това е необикновено възприятие и доста ме радва. Но най-голямо удовлетворение изпитвам от обстоятелството, че хората приказват като цяло за тима, радват се на неговите триумфи, а нещо съответно към мен самостоятелно. Колективът е основата, върху която ние построяваме нашите триумфи ".

" За нас тази година извънредно сполучлива. Ние сме с експерти, както състеатеките, по този начин и щаба, тъй като всичко е дозирано, всичко е премислено и ни се обезпечават най-хубавите условия за подготовка. Имахме 20 дни отмора и това е изцяло задоволително. За първи път до момента съм имала толкоз време за отдих и аз персонално се заредих с нови сили ".

" Започваме подготовка за международното състезание в Япония. Ще продължим да упражняваме на обороти, ще дадем всичко от себе си и се надявам да реализираме едно положително класиране на мондиала “. Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР