Младата надежда на Сакраменто Кингс Марвин Багли е прибавил към

...
Младата надежда на Сакраменто Кингс Марвин Багли е прибавил към
Коментари Харесай

Марвин Багли увеличи мускулната си маса

Младата вяра на Сакраменто Кингс Марвин Багли е прибавил към тежестта си 4,5 кг мускулна маса от март насам, показа самият той. Избраният под №2 в Драфта на НБА през 2018 година от " Кралете " състезател към този момент се усеща здрав и е подготвен да помогне на отбора си при рестарта на сезона в НБА в Орландо в края на юли.

Marvin’s added 10 pounds of muscle since March

@MB3FIVE pic.twitter.com/5PE9bT1Pfn
— Sacramento Kings (@SacramentoKings) July 6, 2020 21-годишният Багли направи обещаващ новобрански сезон 2018/19, само че актуалният сезон 2019/20 се трансформира в отчаяние за него. Багли, който може да играе като " четворка " или център, взе присъединяване в единствено 13 мача през този сезон, преследван от разнообразни травми. В дребното си изяви на игрището този сезон младокът несъмнено не блестеше, а мястото му в ротацията на наставника Люк Уолтън при подновяването на сезона остава неразбираемо.

 " Кралете " възнамеряват " по-малка " стартова петица при подновяването на сезона
Сакраменто има късмет да прекъсне дългогодишна черна серия за безучастие в плейофите на НБА. Тимът бе измежду поканените тимове за присъединяване в рестарта на сезона в " Дисни Уърлд ". Калифорнийци не са били в плейофите от 2006 година. През 2018 генералният управител на Кингс - сръбската легенда Владе Дивац, избра да се спре с втория избор от Драфта на Багли, макар че имаше опция да уточни името на словенската суперзвезда на Далас Маверикс Лука Дончич.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР