Младата надежда на родното кино и театър Даниел Върбанов, който

...
Младата надежда на родното кино и театър Даниел Върбанов, който
Коментари Харесай

Баян от Войната на буквите е син на бившия земеделски министър Венцислав Върбанов

Младата вяра на родното кино и спектакъл Даниел Върбанов, който извършва основната роля в най-новия сериал на Българска национална телевизия " Войната на буквите " - тази на Баян, самоуверения престолонаследник на Симеон Велики, настойчиво крие прелюбопитна детайлност от биографията си. Оказва се, че артиста е наследник на някогашния министър на земеделието и горите Венцислав Върбанов, пише  Lupa.bg.

Венцислав Върбанов

Върбанов беше министър на земеделието в държавното управление на Иван Костов в интервала 1997-2001 година, а по-късно е народен представител в няколко Народното събрание. Започва политическата си кариера като член на Български земеделски народен съюз, които са съдружен сътрудник на Съюз на демократичните сили на Иван Костов и по този начин става министър. В наши дни Венцислав Върбанов страни от политиката и се занимава с агробизнес. През 2014 година той е определен за ръководител на Асоциацията на земеделските производители, избран отново е през 2017 година



Даниел Върбанов в кадър от " Войната на буквите "

22-годишният Даниел Върбанов, който необятната аудитория познава от ролята му на Баян в по този начин коментирания сериал " Войната на буквите " е негов наследник, само че настойчиво се пробва да скрие този факт. В дребното си изявленията, които е дал, младия артист споделя, че родителите му са надалеч от неговата специалност, макар че показва баща си като " доста артистичен човек ". Приятели на Венцислав Върбанов удостоверяват това - някогашния министър на земеделието обича да пее, когато е на маса, и се слави като доста умел подражател.

Повечето от сътрудниците на Даниел даже не подозират кой е баща му. Малцината осведомени обаче издават, че той доста се нервира, когато тази тематика се повдига - избира да гради самичък името си и да не бъде упрекван във връзкарство. Младежът е много надарен и едвам 18-годишен е признат да учи актьорско майсторство в Оксфорд, където за 20 места аплайват 20 000 души. В момента Върбанов-младши учи в НАТФИЗ. Той е четвърти курс в класа на проф. Атанас Атанасов. В свое изявление споделя, че родителите му го поддържат в избора да бъде артист.



Даниел се ражда през 2000 година, когато татко му Венцислав Върбанов към момента е министър на земеделието. Той е най-големият от тримата синове на политика. Майка му Камелия пък преди време е била фамозна манекенка. Трябва да се означи, че Даниел е взел повече от нейните черти.



Венцислав Върбанов със брачната половинка си Камелия, която е и майка на Даниел Върбанов, екранния Баян
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР