Младата надежда на плажния волейбол и състезателка на Марица (Пловдив)

...
Младата надежда на плажния волейбол и състезателка на Марица (Пловдив)
Коментари Харесай

Никол Дулева в тандем с Ася Динова на Балканското първенство в Турция

Младата вяра на плажния волейбол и състезателка на Марица (Пловдив) Никол Дулева и опитната Ася Динова, която е двукратна шампионка на пясъка, ще вземат присъединяване в Балканското състезание по плажен волейбол в турския град Бурса. Двете са сложени под №3 в главната скица с 12 двойки от четири страни, които ще мерят сили на шампионата в комплекс " Дженгиз Гьолю ".

Дулева & Динова са към този момент в Бурса, само че ще стартират присъединяване си непосредствено от втория кръг на следващия ден, като ще се изправят против победителките от мача сред турските двойки Лал Изем Йозгюр & Джерен Йълмаз и Белинай Саръ & Джерен Евмез от първия кръг.

В шампионата присъединяване ще вземе още една българска двойка – вицешампионките Ирена Мишонова и Светла Ангелова от София, сложени под №4 в схемата.

Паралелно с женския шампионат, в Бурса ще се състои и шампионата при мъжете, в което България ще бъде показана от кърджалийците Николай Колев & Тунчер Хайдаров, сложени под №13 всред общо 15 двойки от пет страни
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР