Младата надежда на музикалната сцена Лидия Ганева предизвика истински фурор

...
Младата надежда на музикалната сцена Лидия Ганева предизвика истински фурор
Коментари Харесай

Лидия от Евровизия покори и Гласът на България

Младата вяра на музикалната сцена Лидия Ганева провокира същински възторг в премиерния епизод на новия сезон на „ Гласът на България “. Момичето, което през 2016 година завоюва сърцата на почитателите на детската Евровизия, съумя да трогне менторите, а Любо Киров даже се просълзи от осъществяването ѝ.

За кастингите на мрачно Ганева заложи на песента Driver’s License на любимката на младежите Оливия Родриго. Гласовите ѝ качества бяха оценени от всички в журито. Първи се обърна Иван Лечев, а единствено секунди по-късно го последваха Киров и Галена.

Дара, към чийто тим Лидия се причисли, натисна аления бутон последна. Въпреки това тя незабавно разпозна звездата от детската Евровизия, като даже съобщи, че е неин почитател.

„ Красота и великолепие! Толкова точно, нежно и напълно пеене, което пленява и омагьосва душата! Уникална! “ и „ Магията да докосваш сърцата на хората... Толкова нежна, а по този начин мощно въздействаща! “ пък гласят единствено част от мненията на феновете след появяването на Ганева.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР