Младата надежда на чалгата Десита спечели приза за певица на

...
Младата надежда на чалгата Десита спечели приза за певица на
Коментари Харесай

На първите тик ток награди: Десита е певица на годината

Младата вяра на чалгата Десита завоюва наградата за певица на годината!



Това се случи по време на церемонията по раздаването на първите тик ток награди у нас в дискотека в Студентски град в столицата. Тик ток е обществена мрежа, която е мощно известна измежду младежите, като в нея се качват само видеа - без да текстове и фотоси.

 

 Десита към този момент може да се похвали, че е певица на годината / Снимки: Planeta by Eleven Club Sofia

Десита към този момент може да се похвали, че е певица на годината


Затова и не е изненадващо, че Десита съумява да се пребори за премията " остарели кучета " като Преслава и Галена, които не се радват на толкоз огромна известност в интернет пространството. Десита идва в чалготеката в компания на приятелки и персонално взема статуетката си.

 

 Петя Киронова има непокътнат жест в танците

Петя Киронова има непокътнат жест в танците

Другият огромен победител от нощта е Фики, който е награден за ария на годината. Хитът му " Отпусни се " провокира разнопосочни отзиви, защото е гневен кючек и не се понрави на мнозина. Фики не участва на церемонията, с цел да вземе премията си, което разочарова почитателите му, пристигнали да го видят онлайн на сцената.

 Ергенката Ева също сграбчи статуетка

Ергенката Ева също сграбчи статуетка

Силни аплодисмени на награждаването събира Петя Киронова, която е известна като най-голямата фенка на Преслава. Дребната дама участва на всяко присъединяване на чалга дивата, без значение в коя точка на страната пее. Преди месеци в интернет се появиха причудливи видеа, на които Петя танцува със странни придвижвания, до момента в който Преслава пее до нея. Клипчетата провокираха огромен възторг в интернет, а едно от тях доближава голям брой гледания, което е и мотив за премията.

 Чалга дивата Биляниш се появи на купона

Чалга дивата Биляниш се появи на купона

 Емили залага на публично облекло и тежък грим

Емили залага на публично облекло и тежък грим

Звездното наличието на първите тик ток награди е допълнено от фолкпевицата Диона, нейната колежка Биляниш, както и от ергенката Ева. На празненството се появява и Емили, която е без тротинетката си, само че е заложила на елегантно облекло и мощен грим. Свидетели описват, че купонът след формалната част е траял до дребните часове на нощта.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР