Младата майка Теа Минкова, която роди дъщеря си Амая преди

...
Младата майка Теа Минкова, която роди дъщеря си Амая преди
Коментари Харесай

Теа подготвя погача за бебето - slava.bg

Младата майка Теа Минкова, която роди щерка си Амая преди към месец, към този момент приготвя погача за бебето. Това заяви самата Теа с пост с Инстаграм профила си. Звездният баща - лекарят и артист Наум Шопов, няма да участва на събитието.

Причината е, че на ритуала, който се прави на 40-ия ден от раждането на бебето, се канят единствено дами. Самата Теа споделя, че не е доста осведомена с традициите, по тази причина търси препоръки от почитателите си в обществената мрежа.

"Alert: БгМамаПост:

Здравейте мами, стартирам подготовка за погачата на Амая. Не съм участвала на този обред и стартирам да чета какви са стъпките. Ще се веселя да ми драснете нещо значимо, което мога да пропусна. Знам, че се носи и яде единствено сладко, прави се сладка погача.. и сме единствено дами. Дотук добре... ", гласи посланието на половинката на Наум Шопов.

Тя въпреки всичко разполага с още малко време да се осведоми за ритуала и да приготви първото празненство за дребната Амая, написа Dir.bg.

Дъщеричката на Наум Шопов и Теа Минкова се роди на 5 декември. Дойката разгласи, че чака бебе през лятото със фотография от ехографски обзор. Оттогава двойката постоянно разгласява фотоси и видеоклипове, споделяйки какво значи да се грижиш за новородено и постоянно извеждат дребната Амая на разходки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР