Младата майка Сиара се похвали, че е свалила внушителните 9

...
Младата майка Сиара се похвали, че е свалила внушителните 9
Коментари Харесай

Сиара разкри как е отслабнала с 9 кг за месец

Младата майка Сиара се похвали, че е свалила внушителните 9 кг след раждането на щерка й Сиена Принсес в края на април.

Певицата показа, че към този момент е 80 кг. “Казах, че няма да кача 27 кг, до момента в който се грижа за Сиена и… направих тъкмо това!! ”, написа гордата Сиара под кадър, на който е снимала какъв брой е тежестта й сега. “4 седмици след раждането изгубих 9 кг. Целта ми тази седмица са още 4,5 кг. Вчера бях 83 #BounceBack #LevelUp ”, споделя още изпълнителката.

 Сиара разкри по какъв начин е отслабнала с 9 кг за месец

Тя е пристъпила към проекта за деяние, който приложи и след първото си раждане преди 3 години. Тогава тя качи 27 кг и единствено за 4 месеца тя съумя да ги стопи, с помощта на строга дисциплинираност, диета и фитнес стратегия. “След като той се роди, до момента в който не можех да упражнявам към момента, аз продължавах да хапвам и натрупах 27 кг ” , показа тя пред сп. Shape през 2015 година “Веднага откакто лекарят ми сподели, че мога да стартира още веднъж с тренировките, се качих на пътечката за тичане още на идващия ден. Веднъж завърнала се, упражнявах по два или три пъти дневно ”, показа Сиара.

 Сиара разкри по какъв начин е отслабнала с 9 кг за месец

“Първо правех едночасова подготовка с моя треньор Гунар Петерсон, а по-късно денем още две сесии с кардио. Това, дружно с един в действителност чист проект на хранене, изгубих 27 кг за четири месеца. Това беше една доста интензивна стратегия и бях извънредно фокусирана върху нея. ”

 Сиара разкри по какъв начин е отслабнала с 9 кг за месец

Сиара въпреки всичко споделя, че по всякакъв начин се старае да се бори с изкушения като пържени картофи, чийзбургер и пица. “Имам мантра: “Храната на никое място няма да отиде. ” И когато се пробвам да се храня вярно, първо се запитвам: “Наистина ли би трябвало да ядеш всички тези луди неща? Те към момента ще бъдат в близост, в случай че ги желаете по-късно. ”

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР