Младата майка Ралица Паскалева се зае сериозно с патриотичното образование

...
Младата майка Ралица Паскалева се зае сериозно с патриотичното образование
Коментари Харесай

Паскалева впечатли малкия Максим с Панагюрското съкровище

Младата майка Ралица Паскалева се зае съществено с патриотичното обучение на невръстния си наследник Максим. Актрисата е завела бебето в Историческия музей в Панагюрище, с цел да му покаже парченце от предишното на родината.

Паскалева разгласява фрагменти в обществените мрежи, а към фотография, на която Максим се взира с необятно отворени очи в един от артефактите на Съкровището написа:

"Максим се срещна с Панагюрското златно богатство. Както виждате е откровено очарован! Музеят беше съвсем празен и с изключение на нас, другите гости бяха чужденци. Оригиналното богатство се съхранява в столицата и пътува постоянно по света, тъй като ползата към нашите исторически полезности е по-голям в чужбина от колкото у нас. Това мощно ме натъжава. Все отново, в случай че някой още не е виждал една от най-големите ни исторически гордости - Историческият музей в гр. Панагюрище ви чака! "

Паскалева и волейболният национал Теодор Салпаров са дружно от лятото на 2017 година, а година по-късно актрисата, станала известна с ролята си на гинеколожката доктор Стилянова в сериала Откраднат живот, подари спортната звезда със наследник.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР