Младата майка Алекс Раева се притеснява не само за свое

...
Младата майка Алекс Раева се притеснява не само за свое
Коментари Харесай

Алекс Раева притеснена

Младата майка Алекс Раева се тормози освен за свое първи дете, което роди преди година, само че и за планетата като цяло. Певицата, чието занимание е подводното плуване, пусна дълъг пост в инстаграм, където не е изключително дейна по принцип. Явно почивката на море й се отразява добре, тъй като Алекс показва освен подарък слово в отбрана на природата, само че и прелестна физическа форма, макар че дълго време водеше борба с килограмите, насъбрани по време на бременността. „ Сега, когато съм още веднъж покрай водата си спомних момента, в който осъзнато започнах да се вълнувам за замърсяването. Беше няколко години откакто се гмурнах за първи път. Отне време да се слея с водата и да стартира да виждам и проблемите.

Положението, меко казано, не е розово. Намесата на индивида е все по-мащабна. Виждала съм костенурка с пластмасов обръч от бутилка на врата си. Акула с врязана тел на перката и може би, по тази причина съм стимулирана от това, че световното замърсяване на околната среда и в частност водните басейни заема застрашителни размери и бих желала да съм част от всевъзможни начинания свързани с това хората да разберем, че ние сме главният проблем за унищожаването на клона, на който стоим.

Ние обитаваме Земята и използваме богатствата, които тя ни дава, само че през днешния ден ние сме се обърнали против природата, чиято рожба сме. Земята ни умира. Човечеството се обрича на крах! Трябва да се обединим, да променим съзнанието си, да променим метода си на живот, на мислене и да поемем отговорност за дейностите си, тъй като ще пристигна време, когато към този момент ще бъде късно…

Затова, с цел да може фундаментално да се разрешат проблемите на околната среда, ние хората би трябвало да подобрим моралния си стандарт, да образоваме новите генерации, показвайки им истината, макар че е шокираща, и да вършим дребни стъпки в посока да помогнем на майката природа да се възвърне! “, написа най-хубавата другарка на Мария Игнатова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР