Младата лекартка Ирена Иванова е полетяла от 7-ия етаж на

...
Младата лекартка Ирена Иванова е полетяла от 7-ия етаж на
Коментари Харесай

Нелеп инцидент след скандал заради ревност в основата на драмата с младата лекарка

Младата лекартка Ирена Иванова е полетяла от 7-ия етаж на блок 302 в столичния кв. " Люлин " след скандал с приятеля си. 35-годишната жена желала да сплаши гаджето си, само че се спънала и паднала през терасата. Ужасяващият случай станал в петък вечерта. Това разкриха криминалисти пред " Телеграф ". В момента 35-годишната лекарка е в болница, неконтактна, а медиците са борят за живота й. Майка й, известната фризьорка от Враца - Павлина Петрова, прикани от профила си във Facebook, който може да подари кръв за Ирена.

Тя е с рядката 0-група. Младата лекарка, която е работила в незабавния кабинет на Александровска болница, а сега е в " Токуда ", отишла на посетители на приятеля си в петък вечерта. Той живеел на 7-иs етаж в бл. 302. " Мъжът показа, че двамата са пили алкохол, само че в един миг са се скарали поради ревнивост. Тя излязла на терасата. Предполага се, че желала да го сплаши, само че политнала и паднала ", описаха ченгетата. Незабавно била извикана помощ на тел. 112.

Линейката и служителите на реда пристигнали на третата минута след подаването на сигнала. Тъй като младата лекарка е в извънредно тежко положение, не е била разпитана. За сметка на това приятелят й е дал цялостни показания на проверяващите. Категорично е отхвърлена версията за опит за самоубийство или опит за ликвидиране. Става въпрос за безразсъден случай, прецизират от силовото ведомство.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР