Младата китайска компания Lynk & Co, създадена от Geely съвместно с

...
Младата китайска компания Lynk & Co,
създадена от Geely съвместно с
Коментари Харесай

Първи живи снимки на седана на Geely-Volvo - Lynk & Co 03

Младата китайска компания Lynk & Co, създадена от Geely взаимно с Volvo, към този момент има и трети модел. Става дума за седан, който ще тръгне скоро в продажба на китайския пазар. Този, трети по ред модел на младата марка Lynk & Co е бил сниман към този момент на улицата, което разрешава в детайли да се разгледа дизайнът му.

Моделът Lynk & Co 03 се причислява към досегашната моделна гама, първите два участника на която са наречени просто 01 и 02. Дължината на седана е 4639 мм, ширината 1840 мм, а височината 1460 мм. Дължината на междуосието възлиза на 2730 мм. Тези габарити слагат новата кола в пазарния C-клас седани.

03 е издигнат върху платформата CMA, която лежи и в основата на предходните два модела - 01и 02, употребена е и при кросовъра Volvo XC40. По всяка вероятност седанът ще има като база трицилиндров, бензинов турбомотор с мощ 156 к.с., разработен от китайците взаимно с Volvo. Очакват се да бъдат препоръчани още 1,5-литров мотор с мощ 179 к.с. и хибриден вид.

В момента колите на Lynk & Co са предназначени за пазара на Поднебесната империя, само че в края на идната година, след като тръгне производството им в белгийския цех на Volvo, ще е допустимо и навлизането на младата китайска марка на пазара в Стария континент през 2020-а година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР