Младата жена, убита в жилището си в столичния квартал Надежда,

...
Младата жена, убита в жилището си в столичния квартал Надежда,
Коментари Харесай

Близък на убитата в Надежда: Тя беше потисната в присъствието на Викторио

Младата жена, убита в жилището си в столичния квартал " Надежда ", била " свита, обезпокоена и потисната " в наличието на колегата си Викторио Александров, който е и евентуалният причинител. Това сподели в ефира на " Здравей, България " по Нова тв близкият другар на жертвата Ивайло Радев.

След като прострелял 23-годишната Дарина, половинката и татко на детето й прострелял смъртоносно и дъщеричката им – на 1 годинка. Трагедията се разигра към седмица, откакто двойката се разделила и Викторио се изнесъл от фамилното жилище. Във вторник се появи информация, че мъжът подал тъжба в полицията за налаган му психически тормоз от страна на Дарина. Нейните родители пък споделили пред другари, че Дарина е тази, която е пуснала тъжба.

По думите на родителите й тя се е страхувала да спи сама през последните няколко нощи. Майка й и татко й упорствали да отиде при тях, само че тя ги уверила, че е добре и ще се пази, описа фамилният другар Ивайло Радев.

Според него причинителят на буталното закононарушение " не би трябвало да излиза от пандиза, по този начин като Дари и дъщеричката й няма да излязат от гроба ".

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР