Младата изпълнителка Дивна се опитва да възкреси музикалната си кариера,

...
Младата изпълнителка Дивна се опитва да възкреси музикалната си кариера,
Коментари Харесай

Милко Калайджиев ще спасява кариерата на Дивна

 Младата изпълнителка Дивна се пробва да възкреси музикалната си кариера, която от две години търпи сериозна рецесия. След злополуката, която остави манекенката Кристин Илиев прикована за легло, надарената певица се покри и не смееше да се покаже в общественото пространство. Едва неотдавна тя се осмели още веднъж да влезе в светлините на прожекторите с присъединяване си в шоуто " Маскираният артист ".

В предаването с атрактивни костюми Дивна влезе в облика на Пилето и завоюва благосклонностите на феновете с безупречните си осъществявания на международни шлагери. След финала тя реши да яхне вълната на известността и да изкара нова ария, въодушевена от маската й. Парчето е озаглавено " Пилето " и в него припява не какъв да е, а самият чалга деец Милко Калайджиев. Почитателите на Дивна обаче не харесват нито видеоклипа, нито осъществяването й. Те са на мнение, че тя унищожава гения си с такива несериозни и глупави песни.

" Никога не си разрешавам да пиша отрицателни мнения. Този обаче ще го напиша от почитание към Дивна. Това момиче е дарено с хубав и мощен глас, само че парчето е безспорна подигравка с нея и с музиката като цяло! Пиша това, с цел да изразя възмущението си, че един от големите гении на нашата сцена би трябвало да прави това, с цел да има гледаемост и... ненапълно чуваемост ", разяснява обожател на Дивна в уеб страницата за видеосподеляне " Ютюб ". Други я подканят сякаш на смешка да подпише контракт с " Пайнер " или да направи дует с Наско Ментата. Положителни оценки на песента съвсем липсват, а множеството слушатели я дефинират като обезверен опит за привличане на внимание.

Не е ясно по какъв начин самата Дивна е реагирала на отрицателните мнения, но надали се усеща доста прелестно. Русенката от години се мъчи да изкара мощна ария по образеца на колежките си Гери-Никол и Тита, само че до момента безрезултатно. Единствено дебютният й сингъл " Ти не можеш да ме спреш ", основан от Криско, се трансформира в шлагер, само че оттова насетне творчеството й е по-скоро криво-ляво.

Най-голямата рецесия в кариерата на младата изпълнителка пристигна след автомобилната злополука, която за малко да коства живота на модела Кристин Илиева. По време на случая Дивна била зад кормилото, само че се отървала без последствия, до момента в който най-хубавата й другарка пострада грубо и едвам избави единия си крайник. Тя мина през доста комплицирани интервенции в чужбина и възобновяване й към момента продължава.

Певицата е признавала, че възприятието за виновност до ден сегашен я преследва, само че към този момент излязла от депресията, която я измъчвала месеци наред след злополуката. По време на тази прочувствена дупка Дивна обмисляла да се откаже вечно от музиката.

" Дълго се усещах безсилна и това ме влудяваше. Искаше ми се да мога като с магическа пръчка да оправя всичко и никой да не страда. Най-много ме тровеше мисълта, че не мога да го направя. Не си позволявах даже и една усмивка, тъй като изпитвах виновност, че не съм почтена да се усмихвам. Да гледаш в профил тъгата на най-близкия си човек и да не можеш да направиш нищо е доста грубо. При мен тази промяна на възприятието за виновност лиши месеци. Първите четири ми бяха сериозни. Тогава отказвах да приема, че има живот за мен. Бях се отписала. Чувствах, че не заслужавам да върша каквото и да е, даже да пребивавам. И това беше моята съществена и огромна битка, която в действителност продължава и до през днешния ден, ще я има постоянно. Най-голямото тестване е да успееш да преодолееш себе си, с цел да можеш да минеш от другата страна, да видиш позитивите на всяка една ситуаци ", споделяла е изпълнителката за компликациите, през които е минала.

Сега, когато най-тежкият интервал към този момент е останал в предишното, Дивна още веднъж е възвърнала куража си и е решила да се бори за място на музикалната сцена. Едва ли обаче тъкмо песента с Милко Калайджиев ще й го обезпечи, написа Уикенд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР