Младата и обещаваща актриса Любомира Башева ще се присъедини към

...
Младата и обещаваща актриса Любомира Башева ще се присъедини към
Коментари Харесай

Любомира Башева става гастроентеролог в „Откраднат живот“

Младата и обещаваща актриса Любомира Башева ще се причисли към лекарския екип на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ . Зрителите видяха първите фрагменти с нейно наличие като Нора - половинката на лекар Ковачев. „ Тя е част от подзаглавието и тематиката за кръвните връзки – по какъв метод, фенове ще научат в идните епизоди. Героинята има самочувствие, живее с убеждението, че тайните са затвор, а истината – независимост. Самата тя ще разбере, че от време на време нещата не зависят от нея “, споделя сценаристът на сериала Христина Апостолова.

Зрителите ще видят Любомира Башева в ролята на гастроентеролог. За положително или зло, Нора се оказва в живота на Марио след дълбоката му връзка с лекар Огнянова. Много от правилата й, построени до този миг, ще се преобърнат. Влизането й в „ Св. Анастасия “ ще промени ориста на някои от основните герои, изпращайки ги в предишното, преди няколко десетилетия.

Любомира Башева завоюва утвърждението на феновете с основната роля във кино лентата „ Лошо момиче “. Сега феновете на най-успешния български медицински сериал ще видят актрисата в ново амплоа, обвързвано с лекарски проблеми и житейски истории.

Не пропускайте „ Открдаднат живот: Кръвни връзки “ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР