Младата и красива Олга плати с живота си заради професията

...
Младата и красива Олга плати с живота си заради професията
Коментари Харесай

Богаташки син преби до смърт порноактриса, тя остави бебе сираче

Младата и красива Олга заплати с живота си поради специалността като порноактриса. 21-годишната рускиня, която работела също и като първокласна продажница, бе брутално пребита от богаташкия наследник Андрей Деменков, оповестяват московски медии.

Той съумял да й нанесе минимум 100 удара с тъп предмет по цялото тяло. Трагедията е още по-голяма, тъй като Олга оставя малко бебе - сираче. 

След жестокото ликвидиране Андрей се укрива и сега се търси.

Заможният му татко намерил умиращата Олга и извикал лекарите, само че пострадванията й били несъвместими с живота. 

По данни на съветската полиция Андрей към този момент е бил разследван за други четири случая, в които е нападал и пребивал грубо съветски проститутки. Те, обаче, били прекомерно уплашени, с цел да проговорят за това, което им се е случило. Едната от тях била със счупено ребро, а на другата Андрей строшил с няколко удара крайници. Също по този начин бил осъден в предишното за отвличането на 32-годишна продажница, която измъчвал четири дълги дни в жилището си, преди тя да успее да потърси помощ от съседите.

Полицията в Русия назовава Андрей " Синята брада " - също като героя от приказката на Шарл Перо, който убивал дамите си. 

Самият Андрей написал наскоро във Facebook чудноват статус: " Прекалено неповторим, с цел да живее и прекомерно скъп, с цел да почине. " Детето на Олга било родено при започване на тази година. Не е ясно кой е бащата, само че в този момент ще пораства без майка си.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР