Младата булка Луиза Григорова разкри пред феновете си във Фейсбук,

...
Младата булка Луиза Григорова разкри пред феновете си във Фейсбук,
Коментари Харесай

И Луиза Григорова стана маниачка на тема здравословен начин на живот

Младата младоженка Луиза Григорова разкри пред почитателите си във Facebook, че има намерение да споделя с тях всичко, което прави от тук нататък, с цел да се поддържа във форма. Тя ще им споделя за метода, по който се храни, за мислите, които ѝ хрумват, за крачките, които е направила денем, за всяко нещо, което ѝ хрумне към методът ѝ на живот отсега нататък.

"Дадох си сметка, че се пробвам да повеждам здравословен живот и откогато е по този начин, се усещам доста по-силна, по-здрава, по-уверена даже ", написа тя в обществената мрежа.

Първият умен съвет, който младата актриса дава на света е да се пие доста вода.

"Откакто пия към 3 л. вода всеки ден, метаболизмът ми се забърза, кожата ми се почисти, заченъците на целулит - изчезнаха. "

В обявата Луиза изяснява, че е с ниско кръвно и огромните количества вода са ѝ помогнали да го контролира. Дори към този момент не ѝ "става неприятно на всяка крачка ".

Мъдрата актриса продължава с наставленията, съветвайки да се купува бутилка от 1,5 л., която да носим на всички места със себе си. "Така шишето ще ви тежи и ще ви подсеща непрестанно да пиете ", поучително приключва тя.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР