Младата британска актриса Мили Боби Браун, прочула се с ролята

...
Младата британска актриса Мили Боби Браун, прочула се с ролята
Коментари Харесай

Актрисата Мили Боби Браун дари 15 000 лири за подпомагане на медици

Младата английска актриса Мили Боби Браун, прочула се с ролята си в сериала "Странни неща ", е дарила 15 000 лири за подкрепяне на чиновници на Националната здравна работа, които се борят на първа линия по време на пандемията от новия ковид, написа в. "Дейли остарял ", предава Българска телеграфна агенция.

Дарението на 16-годишната Браун е разпределено поравно сред три лечебни заведения - в Борнмът, където актрисата е живяла четири години дружно със фамилията си, Солсбъри и Саутхамптън, предава Българска телеграфна агенция.

"Служителите на английската Национална здравна работа са ентусиазъм за всички нас, те са героите на нацията. Благоговея пред всеки един от тях и желая да им благодаря, че се борят на първа линия, рискувайки живота си. Продължавайте да работите все по този начин безрезервно и се пазете. Благодаря ви. Вие сте невероятни ", споделя Мили Боби Браун.

Средствата, предоставени от младата актриса, ще бъдат употребявани за закупуване на персонална защитна екипировка за чиновниците на първа линия. С парите ще бъдат обезпечени и таблети, с цел да могат личен състав и пациенти да поддържат връзка с околните си, стаи за отдих за чиновниците, достъп до линии за психическа поддръжка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР