Младата Анастасия Яланска стана поредната цивилна жертва на руската армия,

...
Младата Анастасия Яланска стана поредната цивилна жертва на руската армия,
Коментари Харесай

Анастасия Яланска – поредната цивилна жертва на руските войници

Младата Анастасия Яланска стана следващата цивилна жертва на съветската войска, която нахлу на 24 февруари в Русия и всеки ден избива цивилни жители, в това число дами и деца.

В Бучанский регион Анастасия е карала автомобил, когато е попаднала под обстрела на съветската войска. В региона на Киев прокуратурата е почнала наказателно произвеждане за обстрел на автомобил от окупаторите, вследствие на което са починали двама души. Съобщава се и за убито 17-годишно момиче. Украинските управляващи показаха, че това е следващото военно закононарушение на съветската войска. Анастасия е попаднала на съветски боен ескорт, който незабавно е разкрил огън по нейния автомобил с танкови картечници.

Окръжната прокуратура на Киевска област стартира наказателно произвеждане по дело за пукотевица по граждански автомобил с цивилни (член 438 от Наказателния кодекс на Украйна). Близки на „ Настя” я разказват като ярка и смела персона, която е зареждала с позитивна сила всички към себе си. Тя не желала да напусне Киев, с цел да продължи да оказва помощ на хората там. Стрелбата на съветските бойци по граждански автомобил по никакъв начин не е инцидентна и надалеч не е първият сходен случай в Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР