Младата американка Джилиън Хенсън получила страшна диагноза – рак на

...
Младата американка Джилиън Хенсън получила страшна диагноза – рак на
Коментари Харесай

Болно от рак момиче предложило на приятеля си да се разделят, но той имал друга идея

Младата американка Джилиън Хенсън получила страшна диагноза – рак на гърдата във втори етап. Разбирайки, че лекуването може да се проточи с години, момичето решило да каже цялата истина на приятеля си Макс и да му предложи да се разделят. До този скръбен ден двойката била дружно от 3 години.

Джилиън почтено поговорила с Макс и му споделила, че ще бъде най-добре да се разделят, само че младежът отказал.

В продължение на две гдини момичето ходело на курс по химиотерапия, а нейният любим бил до нея и я подкрепял в сложните времена. В последния ден от процедурите Макс пприготвил непредвидена изненада за Джилиън.

Момчето се схванало авансово с околните на своята обичана и с медицинския личен състав, с цел да го поддържат. Той паднал на коляно, извадил пръстен и предложил на Джилиън да се омъжи за него.

 предложение-за-брак

Момичето било потресено до дъното на душата си. Макар влюбените да възнамерявали женитба още преди заболяването на Джилиън, тя не очаквала, че ще получи предложение тъкмо в подобен важен ден. Сега тази дата ще се асоциира с двойно радостно събитие.

След като тази трогателна история се разчул в Ню Джърси, то Лорън Гренчч, занимаваща се с образуване на сватбени церемонии, предложила на двойката своите услуги гратис.

 булка-и-младоженец

И други експерти предложили отстъпки. А стилният дизайнер Кенет Уинстън, профилиран в шиенето на сватбени рокли, подарил на булката едно от своите творения.

Влюбените сключили брак на 18 октовмри тази година и отбелязали радостния ден със своите близки и другари.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР