Младата актриса Радина Боршош е сериозно обвързана. Тя е гадже

...
Младата актриса Радина Боршош е сериозно обвързана. Тя е гадже
Коментари Харесай

Радина Боршош залюби фотограф

Младата актриса Радина Боршош е съществено обвързана. Тя е гадже с един от най-известните родни фотографи - Владимир Томашевич, научи HotArena.

Радина, която е ученичка на Стефан Данаилов, изгря на огромния екран с ролята си във кино лентата " Маймуна " и направи тв дебют в " Ние, нашите и вашите ". В момента я дефинират като една от очакванията на Народния спектакъл поради ролята й в " Лисички ". Въпреки че графикът й е претъпкан от фотоси и подготовки, от шест месеца насам Радина е неразделна с обичания си. В началото по-близките й приятелки са учудени от връзката, защото Владимир е доста по-голям от нея. Въпреки това актрисата към този момент го е срещнала със фамилията си. Двамата прекараха великденските празници дружно в прилежаща Гърция. За Томашевич Радина е същинска муза и той не пропуща комфортен миг да я снима пред обектива си. Това е първото гадже, което дъщерята на някогашния началник на НДК Мирослав Боршош показва обществено. Доскоро тя споделя в изявленията, че е изцяло отдадена на работата си, написа " България Днес ".

Според актрисата, с цел да успее, един младеж би трябвало да си подреди ясно целите в живота. " Моите цели дълго време бяха единствено да работя. Много желая същински връзки. Все още не съм срещнала същинската обич, само че се надявам да ми се случи ", споделя в едно от последните си изявленията Боршош. С Владимир дълго време са единствено другари. Той е снимал фотосесии за доста театрални планове и се познават около общи познати. Така в един миг пламва любовта им. Младата Радина не крие, че едни от най-ценните уроци в живота си е научила от своя преподавател Стефан Данаилов.

" Той ни учи на самообладание, че всичко се случва в верния миг ", споделя Боршош.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР