Млада родилка от Врачанско е в неизвестност 3-ти ден, а

...
Млада родилка от Врачанско е в неизвестност 3-ти ден, а
Коментари Харесай

Споделяйте! Майка на 6-месечно бебе от врачанско село изчезна безследно, близките й я издирват /снимка/

Млада родилка от Врачанско е в неопределеност 3-ти ден, а околните й я търсят къде ли не, научи организация BulNews.
23-годишната Савана Данчева Илиева е от село Остров. Тя е висока 165 см., с мрачно кестенява коса, дълга до раменете, кафяви очи и едва телосложение. За последно е забелязана от баба си, с която живеела, по обяд преди 3 дни. Младата жена е била облечена със сини дънки и мрачно яке.
Помощ за издирването на младата жена търси сестра й Аглая Илиева, която живее в Монтана. Щом схванала за неналичието на 23-годишната Савана от баба си, незабавно отишла в Остров, взела 6-месечното й бебе и го закарала при майка си в село Галиче.
Аглая описа, че младата майка е оставила пеленачето при бабата, след което излязла и повече не се върнала. По думите й, Савана е имала пререкания с мъж от селото, който бил с богато престъпно досие. Тя подозира, че сега въпросният мъж я държи някъде заключена и се приготвя да я прекара зад граница за трафик за проституция.
Според хора от Остров, Савана е била доста наивна и не се грижела добре за детето си, което изглеждало по-скоро като на 3 месеца и било съвсем неподвижно. Семейството живеело оскъдно, а изчезналата постоянно се забърквала с престъпно проявени мъже, които най-вероятно са виновни за неналичието й.
Всеки, който има някаква информация за Савана може да се обади на тел. 0886 56 42 15 – Аглая Илиева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР