Млада приятелка преби 77-годишния Спас А. от село Голем Върбовник

...
Млада приятелка преби 77-годишния Спас А. от село Голем Върбовник
Коментари Харесай

Млада любовница преби с кол приятеля си заради пенсията му

Млада другарка преби 77-годишния Спас А. от село Голем Върбовник и му открадна 700 лева от пенсията, като го остави без пукната стотинка.

Екшънът се разиграл в понеделник към обяд в дома на Спас. В същия ден той взел миньорската си пенсия, до момента в който чакал на опашката в пощата в селото, обичаната му звъннала по телефона и се разбрали мъжът да отиде в Благоевград при нея, откакто вземе парите, описаха хора от селото, които също си чакали реда за пенсията.

Приятелката на Спас, която се казвала Виолета, по думи на съседи, не изчакала той да отиде при нея, а пристигнала напряко в дома му в Голем Върбовник. От пенсията на миньора били останали към 700 лева, откакто платил ток, вода и други сметки.

Съседи разказали пред struma.bg за случая:

„ По-младата другарка на Спас го е пребила с прът и му взела 700 лева, останали му от миньорската пенсия. Той се пенсионира от мината и получава огромна пенсия. Спас крещеше за помощ, до момента в който дамата го постановяваше. Видях го на улицата целия в кръв, по лицето, ръцете и краката, пребит като пес. Каза ми, че приятелката му го е пребила и му взела пенсията и избягала. Това не е първият случай Спас да бъде обичай от жена. Преди години отново яде пердах. Съпругата му умря преди 3 месеца. Има три златни деца, които са фамилни и не живеят при него. Не му държат сметка къде си дава пенсията. Искат като си дойдат в родната къща, вратата да е отворена “, описа Рангелов.

В РУП – Бобов дол е формирано досъдебно произвеждане против незнаен причинител, до момента в който не се изяснят събитията, свързани с кражбата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР