Млада пианистка от Монтана ще свири на гала концерт в

...
Млада пианистка от Монтана ще свири на гала концерт в
Коментари Харесай

Млада пианистка от Монтана ще свири на гала концерт в Карнеги Хол в Ню Йорк

Млада пианистка от Монтана ще свири на церемония концерт в Карнеги Хол – Ню Йорк, оповестиха от общината.
Анна-Мария е на 16 години от Монтана и през тази година е отличена с 5 призови места на национални и интернационалните музикални състезания. През последните два месеца надарената пианистка е първа измежду участниците в Grand Prize Virtuoso – Брюксел, където на 7 септември свири в гала-концерта на спечелилите в Центъра за изящни изкуства. Другото огромно достижение на Ана-Мария е първо място в категория „ пиано” в Golden Classical Music Awards - Ню Йорк. Гала-концертът на призьорите е на 31 октомври. Той ще се състои на една от най-известните международни подиуми - залата Карнеги Хол в Ню Йорк.
През 2018 година Ана-Мария е притежател на специфичната стипендия на община Монтана. В признателен адрес до кмета Златко Живков момичето показва признателността си за доверието и поддръжката, която и е дала опция да обезпечи присъединяване си в влиятелните състезания.
„ За мен е чест и привилегия да реализирам все по-високи триумфи в областта на изкуството и способствам за развиването на културата в моя роден и обичан град – Монтана, написа Ана- Мария.
Тя учи в Природо-матаметическата гимназия в Монтана и с изключение на интернационалните си триумфи е притежател на три първи и едно трето място от национални състезания, както и на специфичната премия „ Изгряващ талант” от фондация „ Енчо Кeрязов”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР