Млада майка твърди, че детето ѝ е бито в парти

...
Млада майка твърди, че детето ѝ е бито в парти
Коментари Харесай

Майка твърди, че детето ѝ е бито в детски център! Наистина ли е така?

Млада майка твърди, че детето ѝ е бито в празненство център. Ева Кънчева описа пред GlasNews.bg, че действието се е разиграло във Велико Търново. Жената оставила 4-годишната си щерка в детския център, няколко часа по-късно, откакто я прибрала, забелязала отоци и издутина по главата ѝ. Описа пред екипа ни, че детето е натискано по главата и връзвано.

„ Родителите не подозират какво става с децата им, моето дете има промени и вдлъбнатини по черепа, към момента не е физически и душевен добре. Разказва нечувани ужасии, който е изживяла в групата. Всички деца са по този начин, а в обекта даже няма камери. Всеки ден детето изяснява, че в продължение на 8 месеца се е страхувало да каже, тъй като са им повтаряли, че в случай че някой каже на мама и тати, ще ги намерят и убият “, съобщи Ева.

Подала сигнал в полицията, само че твърди, че от институцията прикриват истината.

Каква обаче е истината? Тук е моментът да споменем, че в диалог сред майката на детето и наш кореспондент, дамата сама призна, че има параноидна шизофрения. Настанявана е за известни интервали от време в профилирана клиника.

GlasNews.bg се свърза и с шефката на празненство центъра и историята закупи цялостен поврат. Роси Тодорова съобщи, че е осведомена със случая, само че изрично не поддържа версията на майката.

„ Знам какво е разказвала майката на детето. Искам да обясня, че в нашия празненство център има камери и записите потвърждават, че принуждение от наш чиновник по отношение на детето ѝ няма! Тези забележими следи, разбрах, че са породени от бащата, който бил пийнал. Знам, че е бил арестуван “, сподели Тодорова.

Роси добави, че по обучение е логопед.

„ Работила съм с детето, желаех да му оказа помощ, защото то към момента не може да приказва. Не е стъпало на градина. Посещавала е градината в Беляковец, само че и там майката твърдеше, че има принуждение. Когато водеха момиченцето при нас, постоянно беше несъответстващо и доста затворено. Плачеше, когато я взимаха от центъра. Знам, че майката има психологично заболяване “, добавя тя.

Обясни, че не е взимала цялостната такса за посещаване при тях, а на половина.

„ Мислехме, че нямат финансови благоприятни условия. Неразбираеми са тези изказвания на майката. Подозираме изнудване “, добавя още тя.

Екипът ни разбра, че обществените служби са се намесили по проблема.

Продължаваме да следим тематиката и се надяваме при всички положения развоят на събитията да бъде в полза на детето и истината.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР