Млада майка прегази с колата си двама тийнеджъри, защото чукали

...
Млада майка прегази с колата си двама тийнеджъри, защото чукали
Коментари Харесай

Млада майка опита всичко, за да усмири бесни тийнейджъри, накрая ги прегази с БМВ

Млада майка прегази с колата си двама тийнеджъри, тъй като чукали на вратата й, а по-късно бягали. 25-годишната Никол Лионс от село Тървин в Англия не издържала на издевателството и подхванала крути ограничения, написа bg-voice.com.

Тя на няколко пъти крещяла на момчетата, че ще „ пререже гърлата им “, до момента в който те потропвали на вратата й, а по-късно изчезвали. Това обаче не стреснало хлапетата, които били на по 14 години и те траяли с играта си.

Никол пробвала и различен способ. Написала статус във Фейсбук, че децата са избрали неверната къща. Съобщението продължава с по-лека опасност – че ще беседва с родителите им.



Вместо това обаче Никол решила да направи нещо по-крайно. Тя отишла на пазар с колата си – БМВ. Тъкмо когато се прибирала, видяла децата още веднъж да тропат на вратата й. Без въобще да се замисли, тя настъпила педала и ги прегазила.

Едното от момчетата било с съвсем откъснат крайник. Лекарите в болничното заведение колкото да съумели да го спасят, а той прекарал 6 седмици с гипс. Другото дете било със съществени пострадвания в гърба.

„ Използвали сте колата си като оръжие “, безапелационен бил арбитър Саймън Берксън, който следил делото на Никол.

Оказало се, че дамата и различен път имала навика да злоупотребява зад кормилото. Тя имала случай, откакто се била почерпила с няколко питиета и провокирала злополука. Не се знае дали е била умишлена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР