Млада майка от руския град Санкт Петербург все още помни

...
Млада майка от руския град Санкт Петербург все още помни
Коментари Харесай

Млада майка излезе от двуседмична кома след инсулт и разказа за отвъдното ВИДЕО

Млада майка от съветския град Санкт Петербург към момента помни чувството за мраз в сърцето, до момента в който животът я напускал. 31-годишната Кира Шиловска бе в кома в продължение на няколко седмици.

Тя едвам не умря след инсулт по време на отмора в турския курорт Анталия. На 18 октомври изпадна в кома. Две седмици след случая турските лекари дадоха позволение да бъде превозена до родината си. На 7 ноември се случи знамение и Кира отвори очи.

„ Спомням си, че когато умираш, в сърцето ти става доста студено. След това инжекция - и става горещо. Светлина в края на тунела няма”, показа спомените си Кира.

След 12 години в кома: Мъж описа какво е виждал и чувствал

31-годишната рускиня към момента е в болница. Тя към този момент се смее, макар че към момента има проблеми с координацията и говора. И не е изгубила голямата си обич към живота.



Тя благодари на приятелите и щерка си, която я е помолила повече да не вървят на отмора със аероплан, тъй като там мама „ боледувала”. Но най-вече е впечатлена от мъжеството на майка си.

Мъж излезе от кома и описа за прекарванията си в отвъдното

Лекарите считат, че случилото се с младата жена е единствено стичане на събитията. Те към този момент са съставили лист, който пациентката би трябвало да съблюдава, с цел да не й се случват повече сходни неща. Тя не би трябвало да лети, да пие кафе 2 години и така нататък Кира от своя страна дава обещание да съблюдава всичките им наставления. И към този момент ще почива в Крим.

Учени откриха какво изпитват хората през последната година от живота си

Тя прибавя, че ще се прибере вкъщи най-вече след две седмици. „ Инцидентът беше преди месец. Ако след 2 седмици се прибера у дома, ще е отлично, толкоз съм щастлива”, споделя с усмивка тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР