Млада майка от Асеновград се издирва. Нели, която има две

...
Млада майка от Асеновград се издирва. Нели, която има две
Коментари Харесай

Млада майка от Асеновград е в неизвестност. Виждали ли сте Нели? СНИМКИ

Млада майка от Асеновград се търси. Нели, която има две деца, е изчезнала в Понеделник. За това алармират нейни близки в обществената мрежа. Жената неотдавна е била в психиатрична клиника, случвало се е да изчезне и различен път, заради което от полицията не са я оповестили за търсене.

Майката за последно е забелязана в Пловдив, в региона на моста на Герджика и Панаира. Който забележи дамата може да алармира на посочения телефон.

„ Здравейте другари от ПЛОВДИВ! Моля помагайте!

Нели, която живее със брачна половинка си и двете си деца в Асеновград е изчезнала от понеделник. От полицията отхвърлят да я търсят, тъй като се е случвало да изчезне и да се върне. Момичето неотдавна е било в психиатрична клиника и има моменти, в които не помни коя е. Дъщеричката й е единствено на 6 месеца, брачният партньор й не знае какво да направи, откакто формалните служби отхвърлят да я търсят.

Изчезнала е от понеделник, облечена е в зелена тениска, познати са е видяли вторник в Пловдив в квартала на Герджика и през днешния ден край Панаира. Докато извърнат колите, с цел да я вземат тя изчезва. Съпругът й обикаля града по през целия ден. Моля, в случай че някой я забележи, да опита да я задържи и да му се обади незабавно на 0876374240, с цел да се свържат, “ написа Elena Panayotova.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР